dinsdag, juli 12, 2005

Vrijmetselaars zijn criminelen.

Van de het zinken van de Lusitania tot de aanslagen van 7juli in londen, kunnen vele massaslachtingen in verband worden gebracht met de nationale geheime diensten. Volgens The Scottsman zou op 7 juli een beveiligingbedrijf een oefening hebben gehouden waarin ze een scenario naspeelde dat nog tijdens de oefening werkelijkheid is geworden. Doordat dit bedrijf wilde oefenen zou de graad van beveiliging in de metro's verlaagd zijn. Opmerkelijk dat comcerciële instelling hier zeggenschap over heeft. De baas van dat bedrijf is een oud Scotlandyard anti-terrorisme expert en lid van de vrij metselaars.
Zo'n lidmaatschap van de Free masons geeft je natuurlijk een vrijpas om politiek te gaan bedrijven op het hoogste niveau. Heb je geen pasje en wil je toch meedoen aan de top, dan loop je grote risico's om vermoord te worden. De dood van JFK en Pim Fortuin kunnen daarvan getuigen. Niks lone gunman, alles wijst er op dat zowel Volkert van der Graaf als Lee Harvey Oswald goed geoefende schutters waren met goede inlichtingen. De moord Van Gogh en de aanslag op de Twin Towers komen in zovere overeen dat de veiligheids diensten op de hoogte waren van plannen van extremisten om deze doelen te raken en hebben dit laten gebeuren. De hele geschiedenis staat bol van dit soort gebeurtenissen waarin een bepaald moeilijk definieerbaar complot een rol liklt te spelen. Elke keer lijkt dat complot een soort here-soiciteit te zijn waarvan de leden de hoogste ambten zowel nationaal als internationaal verdelen. Melkert en Lubbers worden door het volk afgeserveerd en krijgen belangrijke posten bij het de Wereldbank en de VN. Wiegel heeft het niet zo op het buitenland dus mag hij zich aan het hoofd plaatsen van de machtigste organisaties die wij kennen in Nederland, de verzekeringen. Kwalificaties lijken geen enkele rol te spelen bij deze benoemingen, het gaat er alleen om wie je vrienden zijn, kijk maar naar Bush zijn relatie met Karl Rove. Ongetwijfeld waren alle presidentskandidaten lid van het geheime genootschap maar daar binnen geldt een zekere hierarchie. De vrijmetselaars lijken een bijzondere interesse te hebben om middels de geheime dienst aanslagen te laten plegen die vervolgens in de schoenen te schuiven van hun tegenstanders, waarna ze een carte blanche krijgen om deze tegenstanders af te maken.
Vrijmetselaars zitten niet één grote groepering, maar in verschillende zoals de Illuminatie in de VS en de Loge in Nederland, die grote deels langs elkaar werken. De vrijmetselaars noemen zich de erfgenamen van de orde van Tempeliers of van andere middeleeuwse ridderordes die de kruistochten zijn begonnen. Dat zij hier werkelijk iets mee te maken hebben is vrij onzinnig en is meer symbolisch bedoeld. Net zoals de Crips in Compton,Los Angelos zoeken ze naar tekens waarmee ze hun verbondenheid kunnen demonstreren. Maar als alleen al de hierbovengeschreven verdachtmakingen waar zouden zijn, dan zijn de vrijmetselaars vele malen gevaarlijker dan de oude gang van Snoop Dog en Xzibit. Het streven naar een nieuwe wereld orde is ook vele malen gevaarlijker dan het streven naar de invoering van de Sharia. De vrijmetselaars kennen geen wetten behalve die van hen zelf. Kortom dit genootschap is de grootste criminele organisatie uit de gehele geschiedenis.
Hier een lijst van afgeleide ordes. Hier nog wat verdachtmakingen van ongeruste christenen.
Veel info over samenzweringen en het verdachte optreden van de geheimediensten staan op het blog Daanspeak van Freelance journalist Daan de Wit. Nog meer over de rol van de vrijmetselaars in de NWO, hier en hier.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

0 eendjes in de vijver:

Een reactie posten

<< Home